Tverrkulturell Kommunikasjon

I løpet av dette kurset lærer du å kommunisere effektivt med mennesker fra andre kulturer og nasjonaliteter. Du vil forstå hvorfor kulturforskjeller oppstår og lære hvordan man unngår kulturkonflikter.

fredskorpset_logo-82x70FK Norge har hatt gleden av å arbeide med Pellegrino Riccardi i mange år. Han deler relevante læringsverktøy som FK Norge-representanter som bor og arbeider i andre land effektivt kan bruke for å forstå og skape relasjoner med mennesker over landegrenser.

I tillegg er Pellegrino engasjerende og morsom på en intelligent måte. Ved å øke vår forståelse for ulike kommunikasjonsspråk på en avvæpnende måte, oppmuntrer han oss til å stå sammen og skape relasjoner.

– Nita Kapoor, Director

Vi vil gå igjennom The Lewis Model and Culture Active, en praktisk og brukervennlig modell basert på primærfargene rød, gul og blå.

Du kan også velge å ta en test kalt The Lewis Culture Test for å kartlegge dine kulturelle preferanser, og få innsikt i hvordan disse påvirker din evne til å kommunisere med kolleger og forretningsforbindelser fra andre nasjoner.

Vi vil anvende Lewis-modellen i et antall case-studier hentet fra det virkelige liv for å øke din kulturelle intelligens (CQ; Cultural Intelligence).

Jeg kan skreddersy kurset til din bedrifts spesifikke behov. Jeg kjører halvdags-, heldags- og to-dagers kurs verden over.

Statoil_logo_horizontal_468-100x41Først så må jeg si at vi var svært fornøyde med teambuildingen – og ditt bidrag var en viktig årsak til det. Jeg og resten av teamet var imponert over måten du hadde skreddersydd forelesningen til Statoils kjerneverdier og til vår nederlandske underleverandør, samt til det nederlandske og norske publikumet. I tillegg tok du for deg alle de mest relevante kulturforskjellene som vi har erfart og hatt de største utfordringene med i prosjektet. Takk så mye.

– Inger Austefjord, HSE Manager Marine & Pipeline

Få mer informasjon om kurs i PresentasjonsteknikkFå mer informasjon om kurs i Forhandlingsteknikk