Presentasjonsteknikk

I løpet av kurset lærer du hvordan man presenterer og kommuniserer et budskap på en måte som inspirerer og skaper en relasjon til ditt publikum.

Enten du er selger, presenterer en forretningsstrategi eller forretningsplan for kolleger, eller forsøker å si noe “ingen vil lytte til”, så lærer jeg deg hvordan du får budskapet ditt til å feste seg hos tilhørerne.

Technip-logoPellegrino, du er en sann Edutainer!

Du formidler kunnskap på en veldig underholdende måte. Du har et fint »skråblikk» på ulike kulturer og mennesketyper. Gjennom gode historier, bilder, kroppsspråk, selvironi, og en god porsjon humor, får publikum nyttig og artig lærdom.

 

I Technip har vi brukt Pellegrino både nasjonalt og internasjonalt, til ulike målgrupper og formål. Tilbakemeldingene er svært positive, og mange vil gjerne ha mer! Pellegrino kan anbefales på det varmeste, til alle typer organisasjoner, de være seg nasjonale eller globale.

– Hanne Cappelen, Director of HR

Vi vil se på hvordan man unngår de vanligste feilene som gjøres i dårlige presentasjoner.

Du vil lære deg å spare tid når du forbereder og lager presentasjoner ved å fokusere på det som betyr noe for akkurat ditt publikum.

Kursene varer vanligvis i to dager slik at deltakerne får mulighet til å øve på sine nye ferdigheter, og får rikelig med personlige tilbakemeldinger fra både meg og de andre kursdeltakerne.

Få mer informasjon om kurs i ForhandlingsteknikkMer informasjon om Kurs i Tverrkulturell Kommunikasjon