Konferansier

Det er mye som skal stemme for at en konferanse eller et møte skal fungere optimalt. Event-planleggere sikrer at lys og lyd er perfekt justert, talere og foredragsholdere fyller programmet med relevant og godt innhold og i tillegg kommer alle de som arbeider bak scenen for at eventet skal bli en suksess.
Edutainment-IllustrasjonsfotoLike viktig er det å ha en dyktig konferansier.

Jeg har vært på talelisten på et tusentalls konferanser, så jeg har sett min del av gode (og mindre gode) konferansierer. Jeg har delt erfaringer med flere hundre dyktige foredragsholdere over hele kloden, så jeg vet hva publikum og foredragsholdere ønsker seg av en god konferansier.

Min stil er preget av varme, vennlighet, kunnskap og nysgjerrighet. Jeg kan by på et rikt repertoire av historier og presentasjonsteknikker for å etablere sømløse og relevante overganger mellom ulike tema og foredragsholdere.

Jeg ønsker å utfordre deltakerne uten å gjøre dem usikre, og etablere en velfungerende atmosfære for å få folk til å åpne seg og dele sine meninger og sin innsikt med publikum.

Jeg snakker både norsk og engelsk og kan bruke begge språk som konferansier.

innotown-logoPellegrino Riccardi was our moderator for InnoTown 2014 and 2015. On both occasions, Pellegrino displayed a truly unique ability to lead our international audience through two intense conference days. Always well-prepared, Pellegrino is both knowledgeable and highly entertaining at the same time. WIth his warm, disarming and humorous style, Pellegrino displays a rare ability to seamlessly link everything together. Pellegrino received unanimous praise from both the InnoTown attendees and the conference speakers themselves. We look forward to having Pellegrino back for more upcoming Innotown conferences.
– Dag Lausund, Managing Director, InnoTown, Norway

Ta kontakt med meg i dag!